Badeværelsesfliser i flotte materialer

Overvejer du at få nye badeværelsesfliser? Hos Murerfirma Jan Poulsen har vi stor ekspertise med opsætning af badeværelsesfliser i flotte materialer. Vi har mere end 30 års erfaring med murerarbejde og badeværelser for private og erhverv, og vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

Vi ligger i Lyngby, men vi har også kunder fra blandt andet Bagsværd, Gentofte og adskillige andre steder.

Skab forandringer med smukke badeværelsesfliser

Det koster mange penge at udskifte hele badeværelset, men det er ofte fliserne folk er kede af. Måske er mønstrene og farverne en smule gammeldags, og måske er der lidt småskader. Vi kan forandre badeværelset med nye og smukke fliser.

Nye fliser til badeværelse kan være en genvej til at få badeværelset til at ligne et nyt. Samtidig kan du overveje at få gulvvarme, hvis du ikke har det allerede. Vi laver gerne de smukkeste og flotteste flisekombinationer, men vi kan også lave det helt stilrent i tidløse farver.

Vi er eksperter inden for renovering af badeværelser, og vi er altid arbejdsomme, ligesom vi overholder de aftalte deadlines. Samtidig benytter vi naturligvis kvalitetsmaterialer ved opsætning af fliser på badeværelse og ved alle andre mureropgaver.​

Hvad koster det at få lagt fliser i badeværelse?

Du bestemmer selv kvaliteten og stilen, når du skal vælge badeværelsesfliser. Du kan vælge mellem nogle helt almindelige, men du kan også vælge det helt ekstravagante. Vores priser afhænger naturligvis af dine ønsker, men vi kommer gerne med råd og inspiration.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på nye fliser

Du er velkommen til at høre mere om mulighederne og til at få et uforpligtende tilbud på opsætning af fliser badeværelse pris. Du kan ringe til os på telefon 26 17 02 02 eller skrive til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder​

"Badeværelse"

Vi skulle både have murer- og VVS arbejde indover, og dialogen med Jan var rigtig fin. De var meget venlige og dygtige. Jeg kunne sagtens finde på at bruge murerfirmaet Jan Poulsen igen!

Monica Grønlund Pedersen

"Facaderenovering"

Flot arbejde! Jan og hele hans mandskab har været gode til at forholde sig til reparationernes karakter og foreslå de rette løsninger. Arbejdet derefter dygtigt og flot udført - til den aftalte pris.

Tak!

Martin Terp

"Facaderenovering"

Super hurtig og god respons fra start til slut i projektet mht tilbud, opfølgende spørgsmål, opstart mm. Også god kommunikation med murerne på opgaven og generelt rigtig fint murerarbejde der er blevet udført.

Jonas Håkan-Bloch

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

VI HOLDER OS INDENFOR DEADLINES

Hos Murerfirma Jan Poulsen sætter vi en dyd i at ramme deadlines. En aftale med Murerfirma Jan Poulsen er en aftale som du kan stole på.

EKSPERTER I BADEVÆRELSER

Vi udfører enhver murerrelateret opgave. Ingen opgaver er for store til os, men heller ingen er for små! Uanset hvad står vi klar med et godt tilbud på dit projekt.

GODT HÅNDVÆRK SIDEN 1985

Vi blandt andet været med til at renovere abeburet i Københavns Zoo, badefaciliteterne hos Frederiks d.8’s palæ ved Amalienborg og statsministerboligen Marienborg.

Firma

Murerfirma Jan Poulsen

Murerfirma Jan Poulsen er et grundigt firma, der servicerer størstedelen af Sjælland. Firmaet har base i Kongens Lyngby og vi bruger vores netværk hyppigt; så der er ikke nogen opgave der er for stor til os. Vi går højt op i at levere den absolut bedste kvalitet!

​Telefon

26 17 02 02

adresse

Engelsborgvej 46, 2
​2800 Kongens Lyngby

CVR: 31199190

Vi er medlem af:​

​Sociale medier:

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik h​er

instagram​  Følg os på Instagram - klik h​er

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Du kan udfylde formularen herunder, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på dit projekt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt