Badeværelsesfliser i flotte materialer

Overvejer du at få nye badeværelsesfliser? Hos Murerfirma Jan Poulsen har vi stor ekspertise med opsætning af badeværelsesfliser i flotte materialer. Vi har mere end 30 års erfaring med murerarbejde og badeværelser for private og erhverv, og vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri. 

Vi ligger i Lyngby, men vi har også kunder fra blandt andet Bagsværd, Gentofte og adskillige andre steder.

Skab forandringer med smukke badeværelsesfliser

Det koster mange penge at udskifte hele badeværelset, men det er ofte fliserne folk er kede af. Måske er mønstrene og farverne en smule gammeldags, og måske er der lidt småskader. Vi kan forandre badeværelset med nye og smukke fliser.

Nye fliser til badeværelse kan være en genvej til at få badeværelset til at ligne et nyt. Samtidig kan du overveje at få gulvvarme, hvis du ikke har det allerede. Vi laver gerne de smukkeste og flotteste flisekombinationer, men vi kan også lave det helt stilrent i tidløse farver.

Vi er eksperter inden for badeværelser, og vi er altid arbejdsomme, ligesom vi overholder de aftalte deadlines. Samtidig benytter vi naturligvis kvalitetsmaterialer ved opsætning af fliser på badeværelse og ved alle andre mureropgaver.​

Hvad koster det at få lagt fliser i badeværelse?

Du bestemmer selv kvaliteten og stilen, når du skal vælge badeværelsesfliser. Du kan vælge mellem nogle helt almindelige, men du kan også vælge det helt ekstravagante. Vores priser afhænger naturligvis af dine ønsker, men vi kommer gerne med råd og inspiration.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på nye fliser

Du er velkommen til at høre mere om mulighederne og til at få et uforpligtende tilbud på opsætning af fliser badeværelse pris. Du kan ringe til os på telefon 26 17 02 02 eller skrive til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 26 17 02 02

Kontaktoplysninger

Murerfirma Jan Poulsen

Engelsborgvej 46, 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 26 17 02 02

E-mail: info@murerfirmajanpoulsen.dk

​CVR: 31199190

​Sociale medier

fbicon​  instagram

Få et gratis tilbud​

Med 30 års erfaring kan vi klare enhver mureropgave. Lad os tales ved om dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt