Nyt tag eller ny skorsten? Vi udfører alt indenfor tagarbejde​

​Skal du have sat dit tag i stand? Så er du kommet til det rette sted. Hos Murerfirma Jan Poulsen i Lyngby udfører vi nemlig alle former for tagopgaver for private og erhvervskunder til konkurrencedygtige priser i områderne omkring Nordsjælland, fx Gentofte, Hellerup, Virum og Bagsværd.

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri – det er din garanti for at veludført stykke arbejde. Tag et kig her på siden, og se hvilke opgaver, vi er specialiseret indenfor.

Vi udfører fx følgende tagarbejde:

 • Kviste
 • Tagrender
 • Stormskader
 • Tagudskiftning
 • Etablering af tagetage
 • Lægning af nyt tag​
 • Ny tagkonstruktion
 • Tagrenovering
 • Skorstene – fx ny skorsten
 • Tagtjek
 • Forsikringsskader

​Derudover udfører vi også store tagentrepriser for både private boligejere og erhvervskunder, og vi gør også meget ud af at rådgive vores kunder, så de får den bedste løsning til den bedste pris.

Vi kommer både i private boliger, erhvervsejendomme og institutioner, men kan også hjælpe med tagrenovering og isolering i dit sommerhus eller af din garage.

Skal du have nyt tag? Få foretaget et tagtjek hos os

Vi har mange års erfaring inden for udskiftning af tag og lægning af nyt tag, og vi tilbyder derfor også et grundigt tagtjek, hvor vi gennemgår dit tag for at finde eventuelle huller, revner eller konstruktionsfejl. På den måde kan du opdage potentielle skader i tide, og det kan altid bedst betale sig at reagere, før skaden sker.

Har du en skorsten, er det ligeledes en god idé at få den efterset, for der kan være indvendige skader, der enten skal repareres, eller det kan være nødvendigt med en helt ny skorsten.

Hvad koster et nyt tag? Ring os op og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dit hus – fx nyt tag eller ny skorsten – eller har du en konkret opgave, du kunne tænke dig en pris på, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse af din opgave og udarbejder på baggrund heraf et attraktivt tilbud til dig.

Du skal blot ringe til os på telefon 26 17 02 02 eller skrive til vores e-mail info@murerfirmajanpoulsen.dk.​

Det siger vores kunder​

"Badeværelse"

Vi skulle både have murer- og VVS arbejde indover, og dialogen med Jan var rigtig fin. De var meget venlige og dygtige. Jeg kunne sagtens finde på at bruge murerfirmaet Jan Poulsen igen!

Monica Grønlund Pedersen

"Facaderenovering"

Flot arbejde! Jan og hele hans mandskab har været gode til at forholde sig til reparationernes karakter og foreslå de rette løsninger. Arbejdet derefter dygtigt og flot udført - til den aftalte pris.

Tak!

Martin Terp

"Facaderenovering"

Super hurtig og god respons fra start til slut i projektet mht tilbud, opfølgende spørgsmål, opstart mm. Også god kommunikation med murerne på opgaven og generelt rigtig fint murerarbejde der er blevet udført.

Jonas Håkan-Bloch

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

VI HOLDER OS INDENFOR DEADLINES

Hos Murerfirma Jan Poulsen sætter vi en dyd i at ramme deadlines. En aftale med Murerfirma Jan Poulsen er en aftale som du kan stole på.

EKSPERTER I BADEVÆRELSER

Vi udfører enhver murerrelateret opgave. Ingen opgaver er for store til os, men heller ingen er for små! Uanset hvad står vi klar med et godt tilbud på dit projekt.

GODT HÅNDVÆRK SIDEN 1985

Vi blandt andet været med til at renovere abeburet i Københavns Zoo, badefaciliteterne hos Frederiks d.8’s palæ ved Amalienborg og statsministerboligen Marienborg.

Firma

Murerfirma Jan Poulsen

Murerfirma Jan Poulsen er et grundigt firma, der servicerer størstedelen af Sjælland. Firmaet har base i Kongens Lyngby og vi bruger vores netværk hyppigt; så der er ikke nogen opgave der er for stor til os. Vi går højt op i at levere den absolut bedste kvalitet!

​Telefon

26 17 02 02

adresse

Engelsborgvej 46, 2
​2800 Kongens Lyngby

CVR: 31199190

Vi er medlem af:​

​Sociale medier:

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik h​er

instagram​  Følg os på Instagram - klik h​er

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Du kan udfylde formularen herunder, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på dit projekt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt