Få bygget en tilbygning, ombygning eller nybyggeri i totalentreprise

Hos Murerfirma Jan Poulsen i Lyngby varetager vi gerne enhver form for totalentreprise for private såvel som erhvervskunder i blandt andet Bagsværd, Gentofte og omegn.

Det kan være alt fra en hovedentreprise til en fagentreprise i forbindelse med en privat bolig til større ejendomme for erhverv. En totalentreprise kan være nybyggeri, en ombygning eller en tilbygning, eller det kan være en renovering af dit hus eller sommerhus.

Vi har over 30 års erfaring i branchen, så du kan trygt vælge os til at varetage dit kommende byggeprojekt. Derudover er vi medlem af Dansk Byggeri, som er din sikkerhed for, at vi udfører vores arbejde i topkvalitet.

Vi varetager alle former for totalentreprise

Vi laver gerne enhver totalentreprise ved nybyg, men også ved en ombygning eller totalrenovering. Vi kan opføre et nyt hus, eller vi kan lave en tilbygning til den bestående bygning. Det kan for eksempel være et anneks, en udestue, en garage eller en anden form for udvidelse.

Måske ønsker I en større stue eller et ekstra værelse med plads til gæster eller børn, eller måske har I behov for en større entre? Der kan være mange grunde til at bygge om eller bygge til, men en større renovering er altid en god anledning til at få lavet om på huset.

Få mere ud af boligen med en ombygning eller renovering

En totalentreprise i forbindelse med ombygning og renovering sker ofte som led i en salgsklargøring, men det sker naturligvis også tit i forbindelse med køb af et ældre hus. Det kan være et dødsbo, som ikke er blevet vedligeholdt i en længere årrække, men det kan også bare være, at husets indretning ikke er optimal. Det kan også være, at I har købt drømmehuset, men at I mangler et værelse, og her kan en tilbygning være en ideel løsning.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på en tilbygning afhænger i høj grad af, hvad det er for en slags tilbygning der er tale om, og om den skal udføres i en totalentreprise eller ej. Der er eksempelvis stor prisforskel på, om der skal bygges et ekstra lille værelse, eller om der skal etableres et nyt køkken eller badeværelse.

En anden afgørende faktor er størrelsen på tilbygningen, og om vi i samme omgang også skal foretage en mindre ombygning.

Ring og hør mere på telefon 26 17 02 02 eller skriv til vores e-mail info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde en billig løsning.

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 26 17 02 02

Kontaktoplysninger

Murerfirma Jan Poulsen

Engelsborgvej 46, 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 26 17 02 02

E-mail: info@murerfirmajanpoulsen.dk

​CVR: 31199190

​Sociale medier

fbicon​  instagram

Få et gratis tilbud​

Med 30 års erfaring kan vi klare enhver mureropgave. Lad os tales ved om dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt