Få bygget en tilbygning, ombygning eller nybyggeri i totalentreprise

Byg nyt hus med erfarent byggefirma

Hos​ Murerfirma Jan Poulsen​i Lyngby varetager vi gerne enhver form for totalentreprise for private såvel som erhvervskunder i bl.a. Herlev, Bagsværd, Gentofte, Hellerup og omegn.

Det kan være alt fra en hovedentreprise til en fagentreprise i forbindelse med en privat bolig til større ejendomme for erhverv. En totalentreprise kan være nybyggeri, en ombygning af hus eller en tilbygning, eller det kan være en renovering af dit hus eller sommerhus.

Vi har over 30 års erfaring i branchen, så du kan trygt vælge os til at varetage dit kommende byggeprojekt. Derudover er vi medlem af ​Dansk Byggeri, som er din sikkerhed for, at vi udfører vores arbejde i topkvalitet.

Vi varetager alle former for totalentreprise

Vi laver gerne enhver totalentreprise ved nybyggeri, men også ved en ombygning af hus eller totalrenovering. Vi kan opføre et nyt hus, eller vi kan lave en tilbygning til den bestående bygning. Det kan for eksempel være et anneks, en udestue, en garage eller en anden form for udvidelse.

Måske ønsker I en større stue eller et ekstra værelse med plads til gæster eller børn, eller måske har I behov for en større entre? Der kan være mange grunde til at bygge om eller bygge til, men en større renovering er altid en god anledning til at få lavet om på huset.

Få mere ud af boligen med en ombygning eller renovering

En totalentreprise i forbindelse med ombygning af hus og renovering sker ofte som led i en salgsklargøring, men det sker naturligvis også tit i forbindelse med køb af et ældre hus. Det kan være et dødsbo, som ikke er blevet vedligeholdt i en længere årrække, men det kan også bare være, at husets indretning ikke er optimal. Det kan også være, at I har købt drømmehuset, men at I mangler et værelse, og her kan en tilbygning være en ideel løsning.

Kontakt os for mere information

Kunne du tænke dig et tilbud på nybyggeri, tilbygning, ombygning af hus eller totalentreprise, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at besvare potentielle spørgsmål og sende dig et uforpligtende tilbud med en billig pris. Du er også velkommen til at høre om vores omfugning og flisearbejde

Ring til vores os i dag på telefon 26 17 02 02 eller skriv til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder​

"Badeværelse"

Vi skulle både have murer- og VVS arbejde indover, og dialogen med Jan var rigtig fin. De var meget venlige og dygtige. Jeg kunne sagtens finde på at bruge murerfirmaet Jan Poulsen igen!

Monica Grønlund Pedersen

"Facaderenovering"

Flot arbejde! Jan og hele hans mandskab har været gode til at forholde sig til reparationernes karakter og foreslå de rette løsninger. Arbejdet derefter dygtigt og flot udført - til den aftalte pris.

Tak!

Martin Terp

"Facaderenovering"

Super hurtig og god respons fra start til slut i projektet mht tilbud, opfølgende spørgsmål, opstart mm. Også god kommunikation med murerne på opgaven og generelt rigtig fint murerarbejde der er blevet udført.

Jonas Håkan-Bloch

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

VI HOLDER OS INDENFOR DEADLINES

Hos Murerfirma Jan Poulsen sætter vi en dyd i at ramme deadlines. En aftale med Murerfirma Jan Poulsen er en aftale som du kan stole på.

EKSPERTER I BADEVÆRELSER

Vi udfører enhver murerrelateret opgave. Ingen opgaver er for store til os, men heller ingen er for små! Uanset hvad står vi klar med et godt tilbud på dit projekt.

GODT HÅNDVÆRK SIDEN 1985

Vi blandt andet været med til at renovere abeburet i Københavns Zoo, badefaciliteterne hos Frederiks d.8’s palæ ved Amalienborg og statsministerboligen Marienborg.

Firma

Murerfirma Jan Poulsen

Murerfirma Jan Poulsen er et grundigt firma, der servicerer størstedelen af Sjælland. Firmaet har base i Kongens Lyngby og vi bruger vores netværk hyppigt; så der er ikke nogen opgave der er for stor til os. Vi går højt op i at levere den absolut bedste kvalitet!

​Telefon

26 17 02 02

adresse

Engelsborgvej 46, 2
​2800 Kongens Lyngby

CVR: 31199190

Vi er medlem af:​

​Sociale medier:

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik h​er

instagram​  Følg os på Instagram - klik h​er

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Du kan udfylde formularen herunder, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på dit projekt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt