Nyt badeværelse? Vi realiserer dine boligdrømme​

Renovering af badeværelse med faglig sparring

Hos Murerfirma Jan Poulsen i Lyngby tilbyder vi alt inden for murerarbejde på badeværelser for både private kunder og erhverv i bl.a. byer som Gentofte, Bagsværd, Herlev, Hellerup og omegn.

Vi kan bl.a. tilbyde renovering af badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer, eller vi kan etablere et helt nyt badeværelse, hvis det er det, du går og drømmer om. Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi har mere end 30 års erfaring med murerarbejde ifm. badeværelsesrenovering og istandsættelse af badeværelse.

Vi har ekspertisen til istandsættelse af badeværelse

Når vi skal opføre et nyt badeværelse eller foretage en renovering af badeværelse, kommer vi ud til vores kunder for at tage en drøftelse om, hvad der er af ønsker, krav og behov. Derpå finder vi i fællesskab den ideelle løsning på et nyt bad, som matcher det individuelle budget. Vi tilbyder rådgivning og vejledning om valg af materialer og farver samt selve strukturen og funktionaliteten. Det sker naturligvis ud fra dit ønskede budget.

Få et nyt badeværelse med lækre kvalitetsmaterialer

Vi lægger stor vægt på at benytte kvalitetsmaterialer når vi står for renovering eller istandsættelse af badeværelse, men også at resultatet ender med at blive et indbydende frirum.

Vores kompetente fagfolk er der for at hjælpe dig med at realisere dine drømme om et nyt badeværelse. Du kan få dit helt eget unikke udtryk og individuelle design.

Hvad koster et nyt badeværelse? Kontakt os og hør mere

Selvom murerarbejde på badeværelser ikke er helt billigt, så er en badeværelsesrenovering ofte en billigere løsning end f.eks. en etablering af et helt nyt badeværelse. Mange ting kan løses, så badeværelset alligevel får et helt nyt look.

Vores priser varierer meget alt afhængigt af flere forskellige faktorer, herunder om der er tale om et lille eller stort

 badeværelse, hvilke ønsker og krav du har til materialerne, om der skal flyttes rundt på installationerne, og hvad du ellers har af specifikke ønsker.

Ønsker du en konkret pris på dit nye badeværelse, er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du er også velkommen til at høre om facaderenovering. Ring til vores murermester i dag på telefon 26 17 02 02 eller skriv til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder​

"Badeværelse"

Vi skulle både have murer- og VVS arbejde indover, og dialogen med Jan var rigtig fin. De var meget venlige og dygtige. Jeg kunne sagtens finde på at bruge murerfirmaet Jan Poulsen igen!

Monica Grønlund Pedersen

"Facaderenovering"

Flot arbejde! Jan og hele hans mandskab har været gode til at forholde sig til reparationernes karakter og foreslå de rette løsninger. Arbejdet derefter dygtigt og flot udført - til den aftalte pris.

Tak!

Martin Terp

"Facaderenovering"

Super hurtig og god respons fra start til slut i projektet mht tilbud, opfølgende spørgsmål, opstart mm. Også god kommunikation med murerne på opgaven og generelt rigtig fint murerarbejde der er blevet udført.

Jonas Håkan-Bloch

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

VI HOLDER OS INDENFOR DEADLINES

Hos Murerfirma Jan Poulsen sætter vi en dyd i at ramme deadlines. En aftale med Murerfirma Jan Poulsen er en aftale som du kan stole på.

EKSPERTER I BADEVÆRELSER

Vi udfører enhver murerrelateret opgave. Ingen opgaver er for store til os, men heller ingen er for små! Uanset hvad står vi klar med et godt tilbud på dit projekt.

GODT HÅNDVÆRK SIDEN 1985

Vi blandt andet været med til at renovere abeburet i Københavns Zoo, badefaciliteterne hos Frederiks d.8’s palæ ved Amalienborg og statsministerboligen Marienborg.

Firma

Murerfirma Jan Poulsen

Murerfirma Jan Poulsen er et grundigt firma, der servicerer størstedelen af Sjælland. Firmaet har base i Kongens Lyngby og vi bruger vores netværk hyppigt; så der er ikke nogen opgave der er for stor til os. Vi går højt op i at levere den absolut bedste kvalitet!

​Telefon

26 17 02 02

adresse

Engelsborgvej 46, 2
​2800 Kongens Lyngby

CVR: 31199190

Vi er medlem af:​

​Sociale medier:

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik h​er

instagram​  Følg os på Instagram - klik h​er

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Du kan udfylde formularen herunder, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på dit projekt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt