Renovering af badeværelse i højeste kvalitet

Hos Murerfirma Jan Poulsen i Lyngby tilbyder vi alt inden for murerarbejde på badeværelser for både private kunder og erhverv i blandt andet Gentofte, Bagsværd og omegn. 

Vi kan blandt andet tilbyde en renovering af badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer, eller vi kan etablere et helt nyt badeværelse, hvis du ønsker det. Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi har mere end 30 års erfaring med murerarbejde på badeværelser.

Vi har ekspertisen til at udføre murerarbejde på badeværelser

Når vi skal opføre et nyt badeværelse eller foretage en badeværelsesrenovering, kommer vi ud til vores kunder for at tage en drøftelse om, hvad der er af ønsker, krav og behov. Derpå finder vi i fællesskab den ideelle løsning på et nyt bad, som matcher det individuelle budget. Vi tilbyder rådgivning og vejledning om valg af blandt andet materialer og farver samt selve strukturen og funktionaliteten. Det sker naturligvis ud fra dit ønskede budget.

Få et nyt badeværelse med flotte kvalitetsmaterialer

Vi lægger stor vægt på, at vi benytter flotte kvalitetsmaterialer til både renovering af badeværelse og andet murerarbejde på badeværelser, men også at resultatet ender med at blive et indbydende frirum. 

Vores kompetente fagfolk er der for at hjælpe dig med at realisere dine drømme i forbindelse med et nyt badeværelse. Du kan få dit helt eget unikke udtryk og individuelle design.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Selvom murerarbejde på badeværelser ikke er helt billig, så er en badeværelsesrenovering ofte en billigere løsning end eksempelvis en etablering af et helt nyt badeværelse.

Vores priser varierer meget alt afhængigt af flere forskellige faktorer, herunder om der er tale om et lille eller stort badeværelse, hvilke ønsker og krav du har til materialerne, om der skal flyttes rundt på installationerne, og hvad du ellers har af specifikke ønsker.

Ønsker du en konkret pris på dit nye badeværelse, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 26 17 02 02 eller e-mail info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 26 17 02 02

Kontaktoplysninger

Murerfirma Jan Poulsen

Engelsborgvej 46, 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 26 17 02 02

E-mail: info@murerfirmajanpoulsen.dk

​CVR: 31199190

​Sociale medier

fbicon​  instagram

Få et gratis tilbud​

Med 30 års erfaring kan vi klare enhver mureropgave. Lad os tales ved om dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt