Murermester med mange års erfaring

​Har du brug for en erfaren murermester? Hos Murerfirma Jan Poulsen udfører vi alle former for murerarbejde for private og erhverv. Vores murerforretning startede i 2008, og vi har mere end 30 års erfaring som murer. Vi holder til i Lyngby, men har også kunder fra bl.a. Bagsværd, Gentofte, Hellerup, Herlev og mange andre steder.

Bred og alsidig erfaring som murermester

Virksomheden startede i 2008, men vi har erfaring inden for murerfaget siden 1985. Vi er kendetegnet ved at være arbejdsomme og at holde os inden for deadlines.

Vi har blandt andet været med til udførelsen af kronprinsparrets badeværelser på Frederik Vlll's palæ, og vi har lavet badeværelser i statsministerboligen på Marienborg med videre. Vi er, kort sagt, eksperter i badeværelser.

​Murermester Jan Poulsen blev udlært som murer i 1985, og han er kendt for at være en engageret og erfaren murer. I løbet af sin karriere har han blandt andet været med til at lave badeværelser for statsministre, prinser og prinsesser – og han har været med til at lave abeburet i Zoologisk Have.

Hvad koster en murer?

Det er nok mere præcist at spørge: "Hvad koster murerarbejde?" Vores priser for en murer afhænger i høj grad af dit valg af materialer. Der kan også være behov for særlige maskiner og udstyr. Men det behøver ikke at være dyrt. Måske kan vi finde en billig løsning.

Kontakt os for at få et tilbud på murerarbejde

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud med en god pris for murerarbejde. Du kan ringe til murermester på telefon
26 17 02 02 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder​

"Badeværelse"

Vi skulle både have murer- og VVS arbejde indover, og dialogen med Jan var rigtig fin. De var meget venlige og dygtige. Jeg kunne sagtens finde på at bruge murerfirmaet Jan Poulsen igen!

Monica Grønlund Pedersen

"Facaderenovering"

Flot arbejde! Jan og hele hans mandskab har været gode til at forholde sig til reparationernes karakter og foreslå de rette løsninger. Arbejdet derefter dygtigt og flot udført - til den aftalte pris.

Tak!

Martin Terp

"Facaderenovering"

Super hurtig og god respons fra start til slut i projektet mht tilbud, opfølgende spørgsmål, opstart mm. Også god kommunikation med murerne på opgaven og generelt rigtig fint murerarbejde der er blevet udført.

Jonas Håkan-Bloch

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

VI HOLDER OS INDENFOR DEADLINES

Hos Murerfirma Jan Poulsen sætter vi en dyd i at ramme deadlines. En aftale med Murerfirma Jan Poulsen er en aftale som du kan stole på.

EKSPERTER I BADEVÆRELSER

Vi udfører enhver murerrelateret opgave. Ingen opgaver er for store til os, men heller ingen er for små! Uanset hvad står vi klar med et godt tilbud på dit projekt.

GODT HÅNDVÆRK SIDEN 1985

Vi blandt andet været med til at renovere abeburet i Københavns Zoo, badefaciliteterne hos Frederiks d.8’s palæ ved Amalienborg og statsministerboligen Marienborg.

Firma

Murerfirma Jan Poulsen

Murerfirma Jan Poulsen er et grundigt firma, der servicerer størstedelen af Sjælland. Firmaet har base i Kongens Lyngby og vi bruger vores netværk hyppigt; så der er ikke nogen opgave der er for stor til os. Vi går højt op i at levere den absolut bedste kvalitet!

​Telefon

26 17 02 02

adresse

Engelsborgvej 46, 2
​2800 Kongens Lyngby

CVR: 31199190

Vi er medlem af:​

​Sociale medier:

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik h​er

instagram​  Følg os på Instagram - klik h​er

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Du kan udfylde formularen herunder, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på dit projekt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt