Murermester med mange års erfaring

​Har du brug for en erfaren murermester? Hos Murerfirma Jan Poulsen udfører vi alle former for murerarbejde for private og erhverv. Vores murerforretning startede i 2008, og vi har mere end 30 års erfaring som murer. Vi holder til i Lyngby, men har også kunder fra blandt andet Bagsværd, Gentofte og mange andre steder.

Bred og alsidig erfaring som murermester

Virksomheden startede i 2008, men vi har erfaring inden for murerfaget siden 1985. Vi er kendetegnet ved at være arbejdsomme og at holde os inden for deadlines.

Vi har blandt andet været med til udførelsen af kronprinsparrets badeværelser på Frederik Vlll's palæ, og vi har lavet badeværelser i statsministerboligen på Marienborg med videre. Vi er, kort sagt, eksperter i badeværelser.

​Murermester Jan Poulsen blev udlært som murer i 1985, og han er kendt for at være en engageret og erfaren murer. I løbet af sin karriere har han blandt andet været med til at lave badeværelser for statsministre, prinser og prinsesser – og han har været med til at lave abeburet i Zoologisk Have.

Hvad koster en murer?

Det er nok mere præcist at spørge: "Hvad koster murerarbejde?" Vores priser for en murer afhænger i høj grad af dit valg af materialer. Der kan også være behov for særlige maskiner og udstyr. Men det behøver ikke at være dyrt. Måske kan vi finde en billig løsning.

Kontakt os for at få et tilbud på murerarbejde

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud med en god pris for murerarbejde. Du kan ringe til murermester på telefon 26 17 02 02 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 26 17 02 02

Kontaktoplysninger

Murerfirma Jan Poulsen

Engelsborgvej 46, 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 26 17 02 02

E-mail: info@murerfirmajanpoulsen.dk

​CVR: 31199190

​Sociale medier

fbicon​  instagram

Få et gratis tilbud​

Med 30 års erfaring kan vi klare enhver mureropgave. Lad os tales ved om dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt