Vores ydelser​

Skorstene

Murerfirma Jan Poulsen har erfaring med at lave skorstene siden 1985. En skorsten er hårdt udsat af vind og vejr – så det er vigtigt at den bliver lavet rigtigt. Hvis man eksempelvis ikke laver hæftningen til taget ordentligt, kan en storm medføre revner og sprækker, som vand kan løbe ind af (og muligvis forvolde yderligere skade).

For at få et fif eller et tilbud, så kan du skrive eller ringe til os.

Småreparationer

De fleste huse får nogle små sprækker i væggene eller nogle revner i fundamentet, som kan være en torn i øjet, hvis det er et sted, hvor man får øje på det. Murerfirma Jan Poulsen tager sig af enhver opgave, så uanset hvor lille et stykke arbejde du står med, så skal du ikke være bange for at tage kontakt til os.

Badeværelser

Vi er kendt for vores ekseptionelle badeværelser. Murerfirma Jan Poulsen har bl.a. lavet badeværelser hos kronprinseparrets badeværelser på Frederik VIII’s palæ, men også badeværelser i statsministerboligen på Marienborg. Med mere end 30 års erfaring indenfor vores fag, kan vi selvsikkert kalde os eksperter indenfor dette felt.

Forsikringssager

Leder du efter en murer til en forsikringssag? Vi er vandt til at arbejde med forsikringer og kan også vejlede dig til, hvordan du får det du har fortjent ud af en forsikringssag. Nogle forsikringsselskaber er ikke bange for en tovtrækningskonkurrence, for at spare en mønt eller to – og i disse situationer plejer det at være et stærkt kort at have en mand fra faget på din side.
Der er sjældent to forsikringssager der ligner hinanden, så skriv eller ring til os – og lad os give dig en hånd eller et godt råd på vejen.

Omfugning

En dårlig fugning, eller en fugning der er blevet slidt ned kan medføre et træk, der både ikke er sundt for huset eller lejligheden – men det er heller ikke sundt for menneskerne der bor der. Det er som oftest et hurtigt indgreb at ligge en ny fugning, så tøv ikke! Grib knoglen og få os forbi til at lave din omfugning.

Tilbygning og ombygning

En tilbygning eller en ombygning kræver som regel flere forskellige håndværkere, til at udføre opgaven. Hos Murerfirma Jan Poulsen står vi gerne for dialogen med de andre håndværkere, og vores mere end 30 års erfaring indenfor branchen, har også givet os nogle stærke samarbejdspartnere, i tilfælde af, at du ikke selv har nogen præferencer.

Flisearbejde

Flisearbejde anses for at være en murers smørbrød – alle kan gøre det og det kræver sjældent de vildeste kompetencer, for at kunne gøre det. Vi vurderer dog, at der 10% af tiden, kræves lidt ekstra finesse, og det er vigtigt for os altid at levere de ekstra 10%, så at et stykke flisearbejde leveres så godt som muligt.

Facaderenovering

En facaderenovering er et større stykke arbejde. Vi anbefaler at kigge længere end prisen, men især se på, hvilken murer i stoler mest på, til det givne stykke arbejde.
Det er vigtigt for os, at belyse alle de vigtige aspekter overfor dig, inden at vi giver os i kast med opgaven. Og vi løser opgaven, som var det vores egen bygning at det skulle udføres på.

Tagarbejde

Har du et par tagsten der skal erstattes, så gi’ os et kald – så kan vi se, hvad vi kan gøre for dig. Vi udfører tagarbejde i høj kvalitet.

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 26 17 02 02

Kontaktoplysninger

Murerfirma Jan Poulsen

Engelsborgvej 46, 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 26 17 02 02

E-mail: info@murerfirmajanpoulsen.dk

​CVR: 31199190

​Sociale medier

fbicon​  instagram

Få et gratis tilbud​

Med 30 års erfaring kan vi klare enhver mureropgave. Lad os tales ved om dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt