Brusekabine eller bruseniche på badeværelset

Kunne du tænke dig en brusekabine? Hos Murerfirma Jan Poulsen er vi eksperter i badeværelser, og vi laver alle former for brusekabiner og brusenicher for private og erhverv. Vi ligger i Lyngby, men har også kunder i blandt andet Bagsværd og Gentofte samt mange andre steder.

Få plads og rum med en lækker brusekabine

Tidligere var det luksus med badekar på badeværelset, men det har ændret sig. Dels er det dyrt, dels bliver det sjældent brugt, og dels fylder det meget. Brusekabiner er nemme at holde rene, og de giver mere plads og rummelighed end badekar.

Du kan vælge glas og fliser til brusekabine, men du kan naturligvis fravælge glasset. Eller du kan vælge en muret bruseniche. Her kan du også vælge glas og fliser til bruseniche, men brusenicher kan konstrueres, så det ikke er nødvendigt med glas.​

Vores priser for fliser i brusekabine og fliser i bruseniche afhænger af kvaliteten, særpræget og mønstret. Det er meget populært med et stilrent og tidløst design.

Vi har mere end 30 års erfaring med at lave lækre badeværelser, og vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri. Vi er altid arbejdsomme, når vi har en mureropgave, og vi overholder naturligvis de aftalte deadlines.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende flisetilbud

Du er altid velkommen til at få en snak med os om mulighederne. Bagefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe på telefon 26 17 02 02, eller du kan skrive til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 26 17 02 02

Kontaktoplysninger

Murerfirma Jan Poulsen

Engelsborgvej 46, 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 26 17 02 02

E-mail: info@murerfirmajanpoulsen.dk

​CVR: 31199190

​Sociale medier

fbicon​  instagram

Få et gratis tilbud​

Med 30 års erfaring kan vi klare enhver mureropgave. Lad os tales ved om dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt