Brusekabine eller bruseniche på badeværelset

Kunne du tænke dig en brusekabine? Hos Murerfirma Jan Poulsen er vi eksperter i badeværelser, og vi laver alle former for brusekabiner og brusenicher for private og erhverv. Vi ligger i Lyngby, men har også kunder i blandt andet Bagsværd og Gentofte samt mange andre steder.

Få plads og rum med en lækker brusekabine

Tidligere var det luksus med badekar på badeværelset, men det har ændret sig. Dels er det dyrt, dels bliver det sjældent brugt, og dels fylder det meget. Brusekabiner er nemme at holde rene, og de giver mere plads og rummelighed end badekar.

Du kan vælge glas og fliser til brusekabine, men du kan naturligvis fravælge glasset. Eller du kan vælge en muret bruseniche. Her kan du også vælge glas og fliser til bruseniche, men brusenicher kan konstrueres, så det ikke er nødvendigt med glas.​

Vores priser for fliser i brusekabine og fliser i bruseniche afhænger af kvaliteten, særpræget og mønstret. Det er meget populært med et stilrent og tidløst design.

Vi har mere end 30 års erfaring med at lave lækre badeværelser, og vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri. Vi er altid arbejdsomme, når vi har en mureropgave, og vi overholder naturligvis de aftalte deadlines.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende flisetilbud

Du er altid velkommen til at få en snak med os om mulighederne. Bagefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe på telefon 26 17 02 02, eller du kan skrive til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Det siger vores kunder​

"Badeværelse"

Vi skulle både have murer- og VVS arbejde indover, og dialogen med Jan var rigtig fin. De var meget venlige og dygtige. Jeg kunne sagtens finde på at bruge murerfirmaet Jan Poulsen igen!

Monica Grønlund Pedersen

"Facaderenovering"

Flot arbejde! Jan og hele hans mandskab har været gode til at forholde sig til reparationernes karakter og foreslå de rette løsninger. Arbejdet derefter dygtigt og flot udført - til den aftalte pris.

Tak!

Martin Terp

"Facaderenovering"

Super hurtig og god respons fra start til slut i projektet mht tilbud, opfølgende spørgsmål, opstart mm. Også god kommunikation med murerne på opgaven og generelt rigtig fint murerarbejde der er blevet udført.

Jonas Håkan-Bloch

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

VI HOLDER OS INDENFOR DEADLINES

Hos Murerfirma Jan Poulsen sætter vi en dyd i at ramme deadlines. En aftale med Murerfirma Jan Poulsen er en aftale som du kan stole på.

EKSPERTER I BADEVÆRELSER

Vi udfører enhver murerrelateret opgave. Ingen opgaver er for store til os, men heller ingen er for små! Uanset hvad står vi klar med et godt tilbud på dit projekt.

GODT HÅNDVÆRK SIDEN 1985

Vi blandt andet været med til at renovere abeburet i Københavns Zoo, badefaciliteterne hos Frederiks d.8’s palæ ved Amalienborg og statsministerboligen Marienborg.

Firma

Murerfirma Jan Poulsen

Murerfirma Jan Poulsen er et grundigt firma, der servicerer størstedelen af Sjælland. Firmaet har base i Kongens Lyngby og vi bruger vores netværk hyppigt; så der er ikke nogen opgave der er for stor til os. Vi går højt op i at levere den absolut bedste kvalitet!

​Telefon

26 17 02 02

adresse

Engelsborgvej 46, 2
​2800 Kongens Lyngby

CVR: 31199190

Vi er medlem af:​

​Sociale medier:

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik h​er

instagram​  Følg os på Instagram - klik h​er

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Du kan udfylde formularen herunder, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på dit projekt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt