Facaderenovering, vandskuring og pudsning af facade

Hos Murerfirma Jan Poulsen i Lyngby nær Bagsværd og Gentofte udfører vi alle former for facaderenovering, herunder vandskuring og pudsning af facade. Vi tilbyder facaderenovering af alt fra et lille privat parcelhus til større ejendomme og erhverv.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og selvom virksomheden blot er 10 år gammel, har vi over 30 års erfaring med murerfaget. Vi har været med til at lave alt fra badeværelset for en statsminister til abeburet i Zoologisk Have.

Vigtigt at se længere end prisen ved facaderenovering

​En facaderenovering er et større stykke arbejde, og vi anbefaler altid vores kunder, at de skal kigge længere end prisen. Samtidig skal de overveje, hvilken murermester de stoler mest på, så de er sikre på, at arbejdet bliver udført ordentligt.

Det er vigtigt for os, at vi får belyst alle de vigtige aspekter over for dig, inden vi giver os i kast med renovering af facade. Og vi løser naturligvis opgaven, som det er vores egen bygning. Derfor benytter vi altid kvalitetsmaterialer ved facaderenoveringer.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af facade

​Hvad koster facaderenovering? Det afhænger naturligvis af omfanget af renoveringen, herunder af omfanget af eventuelle skader i murværket. Vi gennemgår muren grundigt, før vi begynder at drøfte priser og muligheder, og vi hjælper gerne med at finde frem til en billig løsning.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en facaderenovering til en god pris. Du kan ringe til os på telefon 26 17 02 02 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive en e-mail til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 26 17 02 02

Kontaktoplysninger

Murerfirma Jan Poulsen

Engelsborgvej 46, 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 26 17 02 02

E-mail: info@murerfirmajanpoulsen.dk

​CVR: 31199190

​Sociale medier

fbicon​  instagram

Få et gratis tilbud​

Med 30 års erfaring kan vi klare enhver mureropgave. Lad os tales ved om dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt