Facaderenovering, vandskuring og pudsning af facade

Murerfirma Jan Poulsen til rådighed

Hos Murerfirma Jan Poulsen i Lyngby udfører vi alle former for facaderenovering, herunder vandskuring af hus og pudsning af facade. Vi tilbyder facaderenovering af alt fra et lille privat parcelhus til større ejendomme og erhverv. Vores kunder kommer primært fra Nordsjælland og københavnsområdet, fx Hellerup, Bagsværd, ​​Herlev & Gentofte.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og selvom virksomheden blot er 10 år gammel, har vi over 30 års erfaring med murerfaget. Vi har været med til at lave alt fra badeværelset for en statsminister til abeburet i Zoologisk Have.

Vigtigt at se længere end prisen ved facaderenovering

​En facaderenovering er et større stykke arbejde, og vi anbefaler altid vores kunder, at de skal kigge længere end prisen. Samtidig skal de overveje, hvilken murermester de stoler mest på, så de er sikre på, at arbejdet bliver udført ordentligt, hvad enten det drejer sig om vandskuring af hus eller pudsning af facade.

Det er vigtigt for os, at vi får belyst alle de vigtige aspekter over for dig, inden vi giver os i kast med renovering af facade. Og vi løser naturligvis opgaven, som det er vores egen bygning. Derfor benytter vi altid kvalitetsmaterialer ved facaderenoveringer.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af facade

​Hvad koster facaderenovering? Det afhænger naturligvis af omfanget af renoveringen, herunder af omfanget af eventuelle skader i murværket. Vi gennemgår muren grundigt, før vi begynder at drøfte priser og muligheder, og vi hjælper gerne med at finde frem til en billig løsning.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en facaderenovering, vandskurring af hus eller pudsning af facade til en god pris. Kontakt os og hør mere. Du er også velkommen til at høre mere om totalentreprise. Ring til vores murermester i dag på telefon 26 17 02 02 eller skriv til os på info@murerfirmajanpoulsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder​

"Badeværelse"

Vi skulle både have murer- og VVS arbejde indover, og dialogen med Jan var rigtig fin. De var meget venlige og dygtige. Jeg kunne sagtens finde på at bruge murerfirmaet Jan Poulsen igen!

Monica Grønlund Pedersen

"Facaderenovering"

Flot arbejde! Jan og hele hans mandskab har været gode til at forholde sig til reparationernes karakter og foreslå de rette løsninger. Arbejdet derefter dygtigt og flot udført - til den aftalte pris.

Tak!

Martin Terp

"Facaderenovering"

Super hurtig og god respons fra start til slut i projektet mht tilbud, opfølgende spørgsmål, opstart mm. Også god kommunikation med murerne på opgaven og generelt rigtig fint murerarbejde der er blevet udført.

Jonas Håkan-Bloch

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

VI HOLDER OS INDENFOR DEADLINES

Hos Murerfirma Jan Poulsen sætter vi en dyd i at ramme deadlines. En aftale med Murerfirma Jan Poulsen er en aftale som du kan stole på.

EKSPERTER I BADEVÆRELSER

Vi udfører enhver murerrelateret opgave. Ingen opgaver er for store til os, men heller ingen er for små! Uanset hvad står vi klar med et godt tilbud på dit projekt.

GODT HÅNDVÆRK SIDEN 1985

Vi blandt andet været med til at renovere abeburet i Københavns Zoo, badefaciliteterne hos Frederiks d.8’s palæ ved Amalienborg og statsministerboligen Marienborg.

Firma

Murerfirma Jan Poulsen

Murerfirma Jan Poulsen er et grundigt firma, der servicerer størstedelen af Sjælland. Firmaet har base i Kongens Lyngby og vi bruger vores netværk hyppigt; så der er ikke nogen opgave der er for stor til os. Vi går højt op i at levere den absolut bedste kvalitet!

​Telefon

26 17 02 02

adresse

Engelsborgvej 46, 2
​2800 Kongens Lyngby

CVR: 31199190

Vi er medlem af:​

​Sociale medier:

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik h​er

instagram​  Følg os på Instagram - klik h​er

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Du kan udfylde formularen herunder, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på dit projekt.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt